[b]Isminiz :Alper
Yasiniz(En Dusuk 14) :18
Oyun Ici Isminiz :Alper
Steam ID niz :[/b][url=https://steamid.io/lookup/STEAM_0:1:100780909]STEAM_0:1:100780909[/url]
[b]Oyun Oynama Saatiniz(En az 2 saat) :1200 saat civar? ?uanki hesap 860
Ne Icin Yetkili Olmak Istiyorsunuz(Uzun cevap yazin) :Ben serverde yetkili olmad? zaman yetkili olup gerekti zaman görevimi yapar?m whitlist gerekti zaman yazar?m
Yetkili Olarak Diger Adaylardan Sizi Ustun Kilan Nedir :Ben le üstün k?lan bir özelli?i yok onlarda al?ma kat?lmak istiyen bir oyuncu[/b]
[b]Oyuncunun birisi serverda mikrofon acmis ve herkese kufur ediyor (aileye veya sahsiyete degil) bu durumda ne yaparsiniz :uyar?rd?m küfretmemesi için devam ederse jail ataca??m? sölerdim bittinde devam ederse gag atard?m oda bittinde devam ediyorsa 5 saatlik ban atard?m
Oyuncunun birisi surekli NLR yi bozuyor ve RDM yapiyor ve esyalarini kaybediyor. Esyalarini kaybeden kisi magdur durumda ve sizinde ona geri verecek yetkiniz yok. Serverda tek yetkilide sizsiniz. Ne Yaparsiniz :Kendimden Tahsil etmeye çal???rd?m ve edemezsem eger ona yar?n gelmesini sölerdim ve benden yüksek ki?iye bildirirdim steam veya yar?n ki gün
Oyuncunun birisi ismini serverdaki bir adminin ismiyle degistirip oyunculari tehdit ediyor ne yaparsiniz : Normalde ismimi yapsa uyar?r?m ama eger tehtit ediyorsa ona admin takliti yapmaktan 2 saat ban atard?m ve oyunculara ben olmad?n? söyleyip özür dilerdim[/b]
Isminiz :Alper
Yasiniz(En Dusuk 14) :18
Oyun Ici Isminiz :Alper
Steam ID niz :STEAM_0:1:100780909Oyun Oynama Saatiniz(En az 2 saat) :1200 saat civar? ?uanki hesap 860
Ne Icin Yetkili Olmak Istiyorsunuz(Uzun cevap yazin) :Ben serverde yetkili olmad? zaman yetkili olup gerekti zaman görevimi yapar?m whitlist gerekti zaman yazar?m
Yetkili Olarak Diger Adaylardan Sizi Ustun Kilan Nedir :Ben le üstün k?lan bir özelli?i yok onlarda al?ma kat?lmak istiyen bir oyuncuOyuncunun birisi serverda mikrofon acmis ve herkese kufur ediyor (aileye veya sahsiyete degil) bu durumda ne yaparsiniz :uyar?rd?m küfretmemesi için devam ederse jail ataca??m? sölerdim bittinde devam ederse gag atard?m oda bittinde devam ediyorsa 5 saatlik ban atard?m
Oyuncunun birisi surekli NLR yi bozuyor ve RDM yapiyor ve esyalarini kaybediyor. Esyalarini kaybeden kisi magdur durumda ve sizinde ona geri verecek yetkiniz yok. Serverda tek yetkilide sizsiniz. Ne Yaparsiniz :Kendimden Tahsil etmeye çal???rd?m ve edemezsem eger ona yar?n gelmesini sölerdim ve benden yüksek ki?iye bildirirdim steam veya yar?n ki gün
Oyuncunun birisi ismini serverdaki bir adminin ismiyle degistirip oyunculari tehdit ediyor ne yaparsiniz : Normalde ismimi yapsa uyar?r?m ama eger tehtit ediyorsa ona admin takliti yapmaktan 2 saat ban atard?m ve oyunculara ben olmad?n? söyleyip özür dilerdim